• Safariresor till Afrika för svenskar

  Posted on July 17, 2012 by in Safariresor till Afrika för svenskar, Safaris for Swedish People

  Safariresor till Afrika

  Safariresor till Afrika för svenskar En afrikansk safari är en oförglömlig resa! Du kommer att få uppleva några av världens vackraste djur och platser. Många svenskar reser till Kenya för att få ta del av det fantastiska klimatet, de vänliga människorna och för att få uppleva en äkta afrikansk safari.

  Från Stockholm till Nairobi är det ca 700 mil och innebär en flygresa på ca 8 timmar. En övernattning i Nairobi är därför nödvändig innan resan kan fortsätta vidare till safarin i Maasai Mara.

  Nairobi har ett stort utbud av intressanta sevärdheter, som tex. Nairobis nationalpark, giraffcenter, shopping, nattliv och god kenyansk mat. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

   Afrikanska safariresor i Kenyas hjärta.

   Det finns många naturparker i Kenya, bla. Masasai Mara Viltreservat, Lake Nakuru, Tsavo Öst och Tsavo Väst, Amboseli, Samburu, m.fl.

  Safariresor till Afrika  Viltreservatet Maasai Mara ligger i hjärtat av riftvalleyprovinsen och hit reser många svenska turister varje år. Många reser för att se när gnuerna kommer tillbaka efter regnsäsongen. Maasai Marareservatet har mycket högt gräs och  därför kommer stora mängder gnuer dit från Serengeti för att beta.. Att se vadstället i Marafloden där krokodilerna väntar för att finna sina byten, de unga, gamla och svag, är också det en oförglömlig upplevelse.

  Att åka på safari med oss är säkert, vi har öppna safaribilar och vi anlitar endast de bästa reseledarna som har mycket stor lokal kunskap. Förarna måste följa de gamla spåren för att inte förstöra gräs som är livsviktigt för de gräsätande djuren. Våra guider talar i huvudsak engelska, men turister från alla länder är givetvis välkomna.

  Safari till fots är tillåten om den sker tillsammans med en auktoriserad guide. Besökare kan se gnuerna från de öppna bilarna. Du kan även se storviltet uppifrån en luftballong, detta måste dock bokas i god tid innan avresa till Kenya.

  Äventyret i Maasai Mara kommer att bli en upplevelse för livet, särskilt när du sover i lägret eller i de hyddor som finns i reservatet. De flesta läger och tält är flyttbara beroende på hur djuren rör sig och var de befinner sig. Detta gör det möjligt för besökarna att se djuren på bästa sätt och stora möjligheter att ta fina bilder. Under tiden som du njuter av middagen uppträder Maasai-folket med traditionella danser och sånger .

  Viltreservatet i Maasai Mara är en stor turistmagnet. Lättast kommer man dit via bil eller flyg från Nairobi, Kenyas huvudstad. Vi tillhandahåller transfer med våra egna förare/guider till Marareservatet.

   safariresor i Kenyas  Vår ambition är att till fullo utnyttja vår stora kunskap och expertis inom rese- och turistbranschen, för att garantera att du inte bara får med dig oförglömliga safariminnen hem från Afrika, men att du också blir inspirerad att komma tillbaka och leva den afrikanska drömmen.

  Vårt löfte till våra kunder: Dröm om en afrikansk safarisemester, berätta vad Du drömmer om och luta dig sen tillbaka och slappna av så ser vi till att din dröm går i uppfyllelse.

  För att boka din resa eller för att få veta mer om våra paketresor (vi har resor som passar familjer, grupper, företag, smekmånad, studenter och mycket mer), vänligen kontakta våra engelsktalande medarbetare på Koisan Safaris Nariobi, telefon: + 254 20 2438481 eller +254 721561445 eller gå in på vår hemsida: http://www.koisansafaris.com eller gilla oss på Facebook.
  http://www.facebook.com/koisansafaris Vårt land och vår vackra natur väntar på att få ge Dig en oförglömlig resa! Ta gärna med er blågula flagga och ta kort med den som bakgrund till de vilda djuren!

  Book a Safari Tour Today Click Here